Begalybe.lt - nemokami skelbimai

Kaip sukurti gerą skelbimą?

Begalybe.lt
2022m. Vasario 11d., 4610 peržiūros
Begalybe.lt
2022m. Vasario 11d., 4610 peržiūros
Kaip sukurti gerą skelbimą?

Norėdami sukurti patrauklų skelbimą, turite atkreipti dėmesį į keletą svarbių kriterijų. Labai svarbu teisingai, informatyviai aprašyti parduodamus daiktus ar paslaugas, įkelti ryškias ir kokybiškas nuotraukas.

 

Parašykite patrauklią antraštę

Informatyvi antraštė labai svarbus skelbimo elementas. Stenkitės taip apibūdinti parduodamas prekes ar paslaugas, kaip pats ieškotumėte paieškos sistemose. Antraštėje galite nurodyti markę, modelį, spalvą, miestą ir pan..
Venkite arba nenaudokite žodžių: "parduodu", "ieškau", "perku". Taip pat patartina nenaudoti didžiųjų raidžių.

 

Nustatykite tinkamą kainą

Viena iš didžiausių priežasčių, kodėl nepavyksta parduoti paslaugos ar daikto yra neteisingai nustatyta jo kaina. Vartotojai dažniausiai domisi tais pasiūlymais, kuriuose kaina yra mažesnė, arba mažiausia. Jeigu jūsų parduodamo daikto kaina bus didesnė negu kitų pardavėjų, didelė tikimybė, kad jūs tik padėsite kitiems pardavėjams parduoti jų prekes, bet ne savo.
Taigi, pasidomėkite, kokios kainos figūruoja panašių daiktų ar paslaugų.

 

Būkite pasiekiami ir atsakykite į vartotojų užduodamus klausimus

Paskelbus skelbimą labai svarbu būti aktyviems ir atsakyti į visus užduodamus klausimus. Skelbimą visada galite papildyti naudinga informacija. Prisiregistruokite ir patogiai naudokitės nemokama žinučių programėle. 

 

Skirkite laiko skelbimo aprašymui

Išsamiai ir aktualiai pabandykite aprašyti parduodamą daiktą ar paslaugą. Pateikite visas, net smulkiausias jums žinomas detales, pavyzdžiui: matmenis, spalvą, įvairias specifikacijas, nurodykite kiek daiktas yra nusidėvėjęs, kokie defektai, įkelkite jei turite pirkimo kvitus ar kitus dokumentus.
Jei yra galimybė, pateikite video nuorodą.
Nenaudokite skelbimo aprašyme didžiųjų raidžių ar neaiškių simbolių. Prisiminkite, kad skelbimai yra žymiai patogiau valdomi kai vartotojai yra prisiregistravę.  


Kaip tinkamai nufotografuoti daiktus pardavimui

Pirmas dalykas, kurį pamato potencialūs pirkėjai yra parduodamo daikto nuotraukos. Jos priverčia vartotojus atkreipti dėmesį ir paspausti ant jūsų skelbimo nuorodos.
Taigi, pagrindiniai gerų nuotraukų patarimai:

- Stenkitės fotografuoti dienos šviesoje. 
Natūrali šviesa pagyvina nuotrauką, paryškina daiktų kontūrus. Suraskite labiausiai viduje apšviestą vietą ir ten fotografuokite nuo lanko pusės. Šviesa turi kristi būtent ant fotografuojamų daiktų. Jei to neužtenka, pabandykite paryškinti nuotraukas naudodamiesi įvairiomis redagavimo programėlėmis.

- Fotografuokite prie neutralaus, švaraus, šviesaus fono.
Jeigu neturite studijinio fono, rekomenduojama fotografuoti prie sienų, ant stalų ar panašiai, tam, kad visas dėmesys būtų sutelktas į jūsų parduodamą daiktą. Neutralus fonas daiktus padaro geriau matomus.

- Fotografuojamas daiktas turi užimti didžiąją dalį jūsų nuotraukos.

- Stenkitės padaryti kuo daugiau nuotraukų.

 Fotografuokite iš kelių kampų, tam, kad vartotojai galėtų kuo labiau apžiūrėti jūsų parduodamą prekę.

 - Būkite kūrybingi. 
Natūralios nuotraukos gamtoje sulaukia didelio dėmesio, tad pabandykite pasitelkti fantaziją. Pavyzdžiui: parduodamos slidės nufotografuotos slidinėjant, dviratis parke ir panašiai.   

 

 

Komentarai

No comments has been added on this post

Pridėti naują komentarą

Norėdami parašyti savo nuomonę turite būti prisijungę - . Prisijungti